Cream cheese mixture: Mix cream cheese, 60 g sugar, egg yolk and vanilla flavoring with the wire whisk of a mixer.
Mix dry ingredients together. In a separate bowl, whisk together water, vinegar and oil. Add the liquid ingredients to the dry ingredients and mix until everything is well combined. Finally, stir in the Taunus-Tropfen and 2 tablespoons of flour.
Place paper cups in a muffin tray, pour in the dark batter and spread the cream cheese mixture in the center with a teaspoon. Bake in the oven at 150°C (convection oven) for 20-30 minutes.
Zwiebeln in feine Ringe oder Spalten schneiden. Butter und Olivenöl in einer Pfanne erhitzen, Senfkörner zugeben und kurz anrösten. Zwiebeln, Lorbeer, Chiliflocken und Kräuter der Provence zufügen und bei mittlerer Hitze langsam schmoren lassen.
© 2021 Taunus-Tropfen | Impressum | Datenschutz
Um unsere Taunus Tropfen Webseite besuchen zu können, musst du mindestens 18 Jahr alt sein.